Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga & Keempat :
(akan diberitahu kelak)



jom support Shu..

12 comments:

  1. Good luck sis. Dari GA yang sama ;)

    ReplyDelete
  2. good luck sis.. salam kenal :-)

    ReplyDelete
  3. Hye awak, ema datang dari GA yg sama https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html

    GA ema tamat 25/8 ni, singgah tau https://bit.ly/2KuA5io

    ReplyDelete
  4. Good luck! Singgah sambil follow dari segmen yang sama :)

    www.naniena.com

    ReplyDelete
  5. Good luck and all the best 🤗

    ReplyDelete
  6. Singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3 follow sini ye

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Good luck. Semoga murah rezeki sis...
    Blogwalking dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam Ahad, jemput ke blog shu tengok senarai pemenang.. :D https://www.shuhaidasaad.com/2019/08/para-pemenang-shuhaidasaadcom-3rd.html

    ReplyDelete
  9. All the best. Sy dtg blogwalking hehe

    ReplyDelete

Ehhh dah komen belum?? Kalau belum , komen lah dulu.. nanti i bagi reward okehs!

~.~

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED