Borong Keronsang Di Shopee

Aku rasa semua perempuan kot ada problem kehilangan kerobsang. 


aku memang sejenis pelupa.. plus memang kerap sangat beli keronsang. Setiap bulan aku memang beli benda ni dalam 10 ketul. Seketul tu dalam 0.80 sen. Perghhh kira lah berapa banyak dah aku buang duit untuk keronsang ni.
Dah macam pampers pakai buang dah. Huhu. Sedih.

Aku pun tak tau lah macam mana benda ni boleh hilang... Penuh tanda tanya juga. Kadang-kadang ada je rasa simpan dalam box. Tapi bila nak guna.. benda tu dah tak ada. Aku pun macam.. hmm , mana aku letak ya. Pelik ni. Sebab malas nak cari sangat. So kita beli yang baru je lah.

Baru-baru ni aku borong terus 100 biji. 50 biji tu aku bagi kat mom aku.. 50 biji lagi tu aku punya. Sebab setiap kali aku balik rumah mak aku , memang aku ambik seketul lah. hHahaha  , Dan akhirnya aku di marah sebab perabih keronsang dia pulak. 

Doa doa lah ya benda ni tahan lama. Tunggu bekarat lab baru habis.. hehehe

Skin Care Giveaway by Airah Syahirah

JANGAN LUPA JOIN SAMA DENGAN KAK SHAZ..

KLIK BANNER KAT BAWAH...


GIVEAWAY BERLANSUNG JULY SEHINGGA AUGUST 2019

Menang Contest Dari Blog Chea94

Alhamdulillah.. kita menang pulak dah. Hari tu dah jenguk blog adik Atiah. Tapi tak perasan nama blog kita naik.. haha


Dia mai komen blog kita baru perasan menang.. Allahuakbar.

Apa-apa pun terima kasih banyak lah buat contest letup macam ni... tenkiuu nah...

semoga owner blog di panjangkan usia.. di murahkan rezeki selalu...


CONTEST SAYA NAK DUIT RAYA

CONTEST RAYA WEHHH

CONTEST TUTUP 1JULY..
CLICK BANNER TO JOIN US


Bawah Mata Kanan Asyik Bergerak Tanda Apa?

Rimas...kurang selesa , rasa geram.. emosi terganggu.. Semua ni tengah berlaku dekat aku. Rimas weh , hari tu sebulan kot mata bawah belah kanan aku bergerak.. Kemudian stop sendiri. Lepas sebulan dia jadi balik. Dah 3 hari berturut-turut mata kanan aku bergerak. Letih aih!


Merata aku goggle sana sini cari cara macam mana nak stop kan gerakan bawah mata tu. Benda lain aku dapat.. haih! Ramai yang bagi tafsiran mengenai sesuatu alamat mengenai gerakan mata . Aku tak adalah percaya bulat-bulat pun. Cuma aku percaya setiap apa yang Allah jadikan itu pasti bersebab. Tapi bukan lah sebab gerakan tu..bakal terjadi perkara yang buruk belaka .. Tak... tapi rimas kot.

Ada lah juga aku tanya orang-orang tua.. macam mak mertua , mak aku sendiri... pak saudara. semua pun aku tanya. Dah nama orang tua.. memang tak adalah jawapan lain.. segala alamat dia bagi. Hew.. Sebagai anak solehah dan menantu solehah.. aku memang tak bantah lah. Aku mengiyakan ja. Tapi dalam hati sentiasa berdoa Allah beri keselamatan buat aku , suami dan anak-anak serta kedua ibu bapa kami.

Siapa ada pengalaman macam aku..cuba share.. atau petua untuk stop kan mata gerak-gerak ni. Rimas sungguh!
© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED