KELAS ASAS FOREX ONLINE UNTUK KAUM WANITA SAHAJA

Assalamualaikum

KELAS ASAS FOREX ONLINE - Sejak dua menjak ni , ramai dah kaum wanita terjebak dengan forex kan. Tapi sayanglah kalau tak study betul-betul. Rugi yang amat.

Btw , kak shaz nak buat online class untuk kaum wanita sahaja. Kalau rasa diri tu iras abang sajat. Jangan lah pm kita ye. Hehehe. Jangan pulek nak menyamar jadi perempuan.

Kita memang ambik perempuan sahaja. Tak nak ada lelaki.

So kalau berminat boleh direct whatsapp ke

012 823 3009

Memang saya akan ajar full. From basic to advance lah. InshaAllah berbaloi. Murah pun murah je. Whatsapp laju2 ok.


Giveaway PantangPlus.com Di Mialiana.com

PantangPlus.com – Pakej berpantang selepas bersalin

Baca kisah benar ini dulu, dari pengasas PantangPlus, Puan Zamzana Mohd Arifin:

Semasa berpantang anak pertama, ada seorang makcik tukang urut selepas bersalin ini, mengurut belakang saya dengan kaki dia. Tiba-tiba, dia tergelincir sebab berminyak. Dipendekkan cerita, tulang belakang saya hampir retak. Saya terpaksa buat ‘check-up’ dengan doktor pakar selama 6 bulan.


Kini, boleh ‘booking online

Antara sebab PantangPlus diwujudkan, saya tidak mahu orang lain merasai keperitan berpantang kerana salah pilih tukang urut wanita. Di PantangPlus, semua bidan atau tukang urut selepas bersalin kami disaring terlebih dahulu, terlatih, berpengalaman dan mempunyai sijil. Paling penting, semuanya orang tempatan.


Di PantangPlus juga, pakej berpantang kami lengkap, termasuk penjagaan ibu, penjagaan bayi dan makanan pantang. ‘Confinement lady’ akan menjaga dengan penuh kasih sayang. Boleh lihat senarai penuh servis di laman web kami.

Pelanggan dari luar negara

Atas kesedaran ramai ibu-ibu muda tentang kepentingan berpantang, tempahan bukan sahaja datang dari Malaysia. Malahan dari Singapura, United Kingdom, Australia dan UAE.

Pesanan kami, jaga badan elok-elok semasa berpantang selepas bersalin. Barulah badan sedap, hati tenang!


Giveaway ini dianjurkan oleh PantangPlus.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM300 untuk dimenangi. Sila klik banner untuk join.

Read more: http://www.mialiana.com/2019/02/giveaway-pantangpluscom-di-mialianacom.html#ixzz5gPRCMB6o

Giveaway Cash Blogger Malaysia

Hello Blogger Malaysia!

Elih dengan kerjasama blogger Cik Akak nak berkongsi sedikit rezeki dalam Giveaway Cash Blogger Malaysia bermula pada 13 Febuari 2019 (Rabu) sehingga berakhir pada 27 Febuari 2019 (Rabu) jam11:59 malam.

Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu sahaja, bloggers sekalian perlu cepat kalau tak nak terlepas peluang memenangi hadiah bertuah giveaway ini. "Tuah ayam nampak dikaki, Tuah manusia siapa yang tahu"!



Syarat Penyertaan Giveaway & Hadiah Giveaway boleh semak di Blog Elih Japahar atau klik banner diatas.

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh www.elihjapahar.net [ Elih Japahar ] dengan kerjasama www.sweetyzhanieyz83.blogspot.com [ Cik Akak ]

** support giveaway ini ya, thanks!


Anak Belajar Memanah

Assalamualaikum.. sendu tak sendu , baru nak update blog setelah beberapa bulan. Haha.
Busy jaga anak , busy pindah rumah , busy buat studio house ( bunyik macam buat rumah mahal kan , tapi kampung je sbenarnya. Kahkah ) Banyak la busy nya. 

Last year , kak shaz dengan husband hantar kakak wawa ke sekolah Qdees. Saja lah nak tengok reaction dia, perubahan dia bila masuk sekolah. So far semuanya okay. Alhamdulillah. Tapi this year... i decide tak nak hantar dia ke sekolah dah. Bukan sebab Qdees tak okay. Okay je. Tapi nak ubah lifestyle anak anak membesar.

So this year , i penuhkan jadual anak anak dengan aktiviti memanah , mengaji  , belajar taekwando. Kak shaz nak dia belajar semua benda. Ikutlah mana satu dia minat. 

Untuk yang pertama kali nya.. kak shaz bagi dia ajar memanah dulu.. dah 2 minggu dia belajar. 



Setakat ni.. respon anak belajar memanah memang ok lah. Cuma biasalah.. anak kecil lagi. Sekejap nak ambik patung.. sekejap nak kencing. Hahaha. I tak paksa sangat pun. Cuma dedahkan sahaja aktivit mana yang elok. Lagi pun belajar memanah ni kan sunnah. Akhir zaman nanti , ini je lah senjata yang kita boleh guna kan. Siapa pun boleh memanah. Cuma nak kena tepat pada sasaran nya tu sahaja tak semua boleh buat. Gitewww

Kalau boleh kak shaz nak , semua anak anak kak shaz belajar ilmu pertahankan diri. Bukan belajar ilmu syirik ye. Tak... kak shaz nak diorang belajar silat ke , memanah , taekwando. Esok bila i dengan husband dah tak ada. InshaAllah diorang boleh tegak kan keadilan dengan pertahankan diri sendiri. 
 Tapi kalau boleh , biarlah d panjangkan usia oleh Allah swt.. di berikan peluang mendidik anak anak sehingga ada anak cucu kelak. Aamin aamin.

 Dah kita kembali pada Allah pun dalam keadaan suci dan bersih dari segala dosa2. Begitu lah hendaknya.. 

So bagi siapa yang ada anak anak kecil dalam 3 tahun macam anak kak shaz. Elok lah dedahkan diorang dengan aktiviti macam ni. Jangan fokus kat sekolah je. Sebab once diorang dah sekolah.. memang sekolah je la jawapnya.. tak menyempat dah buat aktiviti lain.

Scammer Iphone Malaysia

I ada dapat aduan dari member yang page ni dah scam dia.

Duit lesap dalam 4 ratus ringgit wo. Fuh fuh


Khabar nya.. admin page ini menawarkan harga iphone RM430 sahaja. Giler bapa murah. Ingat dia ada share ke dengan apple sampai dapat murah macam tu sekali. Hahaha

Tak silap nama admin yang scam orang ni adalah

Yap Yong Tick
No akaun Maybank
5120175170442

SCAMMER IPHONE MALAYSIA

Daripada apa yang saya dengar.. orang ni ada geng dia komen kat page. Seolah2 itu customer diorang. Nampak tak licik nya scammer sekarang. Ada geng. Gituuu... 

Licik sangat kebas duit orang. 

So.. bagi korang yang beria nak iphone murah tu.. sila lah berhati-hati.
Tak yah lah berhempas pulas demi sebijik iphone.
Guna samsung je lah.

Apa salahnya.. tengok bangla guna samsung. Slumber boleh call family diorang kat bangladesh sana tu. Hahaha

Ehh mommy pengguna setia samsung kot. Dolu-dolu layan blackberry. Hahahah

Jangan nak euuww kan sangat lah kat kami yang guna samsung ni. At least dengan samsung ni lah mommy boleh contact husband kalau keluar rumah
 Hahahahaha.

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED