BISNES TANPA MODAL UNTUK SURIRUMAH

Zaman sekarang ni.. nak bisnes pun mudah sangat. Saya tak tau lah kenapa masih ada di kalangan kita yang tak berusaha cari tau macam mana nak bisnes dengan mudah.. banyak ilmu percuma dah sekarang. Service laptop pun orang dah boleh buat sendiri dekat rumah.. tapi sekarang kak shaz bukan nak story pasal laptop..

ni haa nak bagitau bisnes melalu klik jer pun boleh.. tanpa modal gaisss.. tanpa modal!! nak tak nak je... siap boleh dapat 13k woo sebulan.

tak percaya boleh tengok ni..



Nampak tak ni... semua ni tak perlukan modal okay.. jangan risau. Korang regester sini terus kalau nak follow bisnes affialiate sepenuh masa.. Come on gaisss.. benda free kot. klik LINK bawah ni...😶

BETUL KA LAZADA VOUCHER RM50 TU???

Agaknya ramai dah yang tahu pasal claim voucher LAZADA RM50 tu..

kak shaz dah habis cek dah kat FB.. serius lah memang betul. Ada yang dah withdraw RM250 siap boleh beli air fryer lagi tu.. wowww nya...

I is pun terjebak juga lerrr.. hehehe...

Nak join sekali ke??? Meh klik LINK di bawah ni ehh.. jangan risau , bukan scam... hehehe... ramai weh dah withdraw.. giler arh kalau tak claim... kuikui









SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

Sebab kitaorang dah lama friend dekat instagaram dgn blog.. maka kak shah join sekali GA dari 

GIVEAWAY OMBAKBERGIGI


Jawapan untuk soalan OM

Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?

Jawapan : Tiada lain yang lebih menceriakan selain di beri keizinan Allah SWT untuk menunaikan ibadah siang dan malam.. melihat anak-anak dan suami di hadapan mata.. sahabat.. kedua ibu bapa.. melihat mereka dalam keadaan gembira juga menjadikan hidup Lebih bahagia dan ceria.. bukan sahaja januari.. InshaAllah hingga akhir hayat hendaknya..



Gud Morning!


Assalamualaikum
gud morning..


Saya doakan pagi kita semua di berkati dan di rahmati Allah hendaknya... Aamiin.. 

GIVEAWAY WANG TUNAI RM1000 by MAMAPIPIE & FRIENDS

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie




Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!


© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED