Giveaway-01 by Ematunz

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.




Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga & Keempat :
(akan diberitahu kelak)



jom support Shu..

Ingatkan Pregnant!

Mati-mati ingat aku ni pregnant!
Period pun dah lewat  dah berapa hari... 
Gila arh kalau pregnant... anak pun baru setahun 6 bulan. Adoiii!

Aku memang sejenis yang suka merancang sendiri.. tak boleh ambik pil , sebab pelupa tak yah cakaplah. Nak ambik solusi lain pun malas pikir. So aku ambik mudah dengan cara sendiri. Hahaha.. berkat ilmu yang mak aku turunkan... 1st anak dan kedua dulu berjaya juga lah jarak genap 2 tahun... Hehe.. 

Tapi kan... sejak dua menjak ni aku tak sedap badan la. Seriouslah aku ingat dah pregnant kot.. Cek upt negative ja ni. Hahahaha. 

Tapi masalahnya period dah lewat.. plus aku tak pernah lagi lewat period ni. Memang cun-cun la. Betul aku Bf ke anak.. Kebiasaan nya... dalam tempoh 7 bulan pertama ja aku tak period , lepas tu maintain semula. 

Pening aku di buatnya... dah la anak aku yang kecik ni malam-malam merengek. Aku ke tandas pun dia boleh menangis macam kena dera. Apa benda lah anak aku ni! Hahaha...

Tunggu lah dua minggu macam tu lagi... kalau tak period-period juga.. kita buat uji kaji semula... hahahahha



Rasa kesian kot dengan si kecik ni kalau ada adik baru.. hahahah. Kang aku termarah pulak. Dah lah malam-malam aku jadi mak yang serba salah sebab marah kakak nya. aduhaiiii..

Adehhh.. delema mak!!!!


Open Belajar Forex Untuk Wanita Sahaja

Assalamualaikum...

since ramai whatsapp masa aku buat entry lama tu.. kali ni aku nak open lagi lah. Sejujur nya aku memang tak mengajar lelaki... InshaAllah perempuan boleh je. Aku tak nak lah kaum perempuan yang duduk rumah ni 24 jam menghadap blog je.. Walhal boleh je buat income sendiri melalui telephone.




Sepanjang aku berkecimpung dalam dunia forex ni... susah yang amat jumpa kaum hawa ni.. Ada pun seketul dua... yang selebihnya terjebak dan tertipu dalam MLM..  konon nya join seribu dapat monthly profit.. Apa kejadahnya. Orang ambik modal kau kot. Tak kan nak percaya bulat bulat. Allahu..

So di sini aku nak open kelas forex secara online... yang penting aku bukan macam guru forex yang lain sampai cas ribu raban. Last last diorang ajar basic yang basic je. What%$$@&!^

Ni ha.. mommy ajar dari zero to leader.... Tak yah susah susah dah tunggu shuben kau bagi duit bulan-bulan. Duit boleh buat hari-hari. Hehe.

Apa-apa pun kalau nak berjaya bagi aku mesti kena ada ILMU.. tapi jangan lupa ada yang lebih tinggi dari ilmu. Iaitu ADAB.

Maka beradab lah kita dalam menuntut ilmu baru boleh berjayaaa.. aahh giteww..

Siapa nak join Class Private Coaching Forex dari mommy.. nanti direct whatsapp sini


http://www.wasap.my/0138733039




First Giveaway by Anis & Beeha.

Di sebabkan sekarang kak shaz dalam mood join giveaway.. kalau boleh semua kak shaz nak join. Haha..

so here... lets join me!! click banner 


Thank you blogger anis & Beeha sebab buat giveaway ni... 

Semoga menjadi blogger mashur kelak.

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED