Giveaway-01 by Ematunz

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:

Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.




10 comments:

  1. selamat maju jaya. sama2 sokong rakan blogger...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ni aida join jugak ni.
    aida takde keje byk pagi ni.
    blogging dari senarai peserta giveaway Shuhaidasaad :) good luck ye, pn.syah :)
    moga ada rezeki dlm semua giveaway.

    ReplyDelete
  4. Good luck! Mrs. A pun join juga

    ReplyDelete
  5. Good luck. Singgah dari ga yg sama☺

    ReplyDelete
  6. Hai puansyah, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Ehhh dah komen belum?? Kalau belum , komen lah dulu.. nanti i bagi reward okehs!

~.~

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED