Untungnya Jadi Momy Trader

Alhamdulillah.. sehingga hari ini saya dah trade  6 tahun dah.. Saya memang tak ambik modal sesiapa pun waima manage akaun orang lain pun tak buat.. saya hanya mengajar sahaja bagi mereka yang ingin belajar.. itu pun fokus saya pada kaum ibu dan hawa sahaja.. 

Fokus saya pada wanita , sebab saya banyak melihat ibu-ibu struggle kerja di luar tinggalkan anak di rumah.. saya tahu dan faham hati mereka.. rindu dan risau tinggalkan anak di bawa jagaan pengasuh.

Alhamdulillah.. pilihan saya sendiri untuk belajar forex , dan bekerja dari rumah sahaja.. saya memang sejenis manusia yang suka duduk rumah.. tak suka kesibukan luar.. maka pilihan saya di sini... 

lagi lagi kes covid19 sekarang.. kak shaz bersyukur sangat tak perlu keluar rumah bekerja.. duduk di rumah dan buat profit. Alhamdulillah rezeki Allah.. Allah permudahkan segalanya.. 


Kalau ada lagi yang nak belajar forex.. boleh contact kak shaz terus di +60138733039
pengalaman saya mengajar dalam bidang forex suda 3 tahun sama ada melalui webinar , face to face.. kedua dua sekali saya buat.. whatsapp terus jika berminat... April saya akan close coaching sebab nak bersalin dah.. hehehehe



3 comments:

  1. waalaikumussalam. semoga dipermudahkan segala urusan kita dalam membendung penularan wabak penyakit covid-19 ni. aamiin

    ReplyDelete

Ehhh dah komen belum?? Kalau belum , komen lah dulu.. nanti i bagi reward okehs!

~.~

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED