KELAS ASAS FOREX ONLINE UNTUK KAUM WANITA SAHAJA

Assalamualaikum

KELAS ASAS FOREX ONLINE - Sejak dua menjak ni , ramai dah kaum wanita terjebak dengan forex kan. Tapi sayanglah kalau tak study betul-betul. Rugi yang amat.

Btw , kak shaz nak buat online class untuk kaum wanita sahaja. Kalau rasa diri tu iras abang sajat. Jangan lah pm kita ye. Hehehe. Jangan pulek nak menyamar jadi perempuan.

Kita memang ambik perempuan sahaja. Tak nak ada lelaki.

So kalau berminat boleh direct whatsapp ke

012 823 3009

Memang saya akan ajar full. From basic to advance lah. InshaAllah berbaloi. Murah pun murah je. Whatsapp laju2 ok.


3 comments:

  1. Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/
    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
    Terima kasih sekali lagi..

    ReplyDelete
  2. alamak utk wanita sahaja...salam ramadan

    ReplyDelete

Ehhh dah komen belum?? Kalau belum , komen lah dulu.. nanti i bagi reward okehs!

~.~

© 2013 BYSHAH ALL RIGHTS RESERVED